Post by tibpamecongli on Feb 6, 2022 20:51:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Je to jednoduchý způsob, jak trávit čas. Dochází chlapci a stává se opakujícím se, spousta reklam a nějaké závady
Je zábavné hrát, ale postrádá hloubku. Hru jsem dokončil úplně za hodinu. Velmi málo upgradů a super snadné výzvy. Potřebuje buď velké množství výzev, které jsou snadné, nebo velké množství obtížných.
Nerf pistole Dino Rex Rampage | Bambule Království hraček
Je to zábavné, ale je to gýč
Hunter Dinosaur Rampage: Dino Hunting Game je jedinečnou kombinací akční a neformální hry. Musíte být fit v extra krásné džungli a samozřejmě dobrodružnější
Tato hra je docela zábavná a zabiják dobrého času. A líbí se mi, že jakmile utratíte 2,99 $, můžete se zcela zbavit přidání. Jediné, co bych změnil, je přidání dalších herních režimů. Možná jako režim "porazit klik" nebo eliminace hráče nebo něco podobného. Také by bylo fajn více skinů, protože jsem je všechny dostal za den, stejně jako více a větší mapy. Udělejte ty dva doplňky a já tomu dám 5 hvězdiček. Moje oblíbená vlastnost je, že za výhru se neplatí!!
Nechápu, proč je tato hra tak vysoko na žebříčku hodnocení. Toto jsem dokončil za týden. Splněním mám na mysli dosažení nejvyšší hodnosti a splnění všech úspěchů. Tato hra je opravdu nudná a opakuje se. Cítím to jen já?
Příliš příliš mnoho reklam, kdybych tomu mohl dát 0 hvězdiček, udělal bych to, ale jinak hru miluji, takže 3 hvězdičky pokaždé, když skončím, když zmáčknu ok, zobrazí se reklama
Tohle je opravdu špatná hra pro vaše dítě! Je to jako Fortnite pro starší děti. Jste vycvičeni k tomu, abyste viděli lidi jako objekty bez tváře. Na této hře není nic dobrého.. Dalších čtrnáct dní jen pro opravdu malé děti.
Miluji tuto hru, zvláště když jsem T-Rex a běhám kolem a pojídám lidi. Vím, že to asi není moc dobrý důvod, aby se mi to líbilo, ale😅😅 jsem divná. Ale dobrá hra 👍😁
Dinosaur Rampage Hành động xfz
Po chvíli to začalo být nudné
Vypadá to na dobrý začátek. Potřebuje více obsahu, více úrovní.
Stále jsem dostával reklamy, kdykoli jsem se posunul na novou úroveň, otravovalo mě to.
stáhnout a nainstalovat Monster Dinosaur Rampage Game APK - nejnovější verzi 2.0.4 apk od Gaming Storm - Hrát netvor dinosaurus řádění v dino stávka z král
Neohrabané ovládání, zaškrtněte Neuvěřitelné množství reklam, zaškrtněte Detekce trapných zásahů, zaškrtněte Stačí si stáhnout další hry
Dobrá rychlá zábava. Jako Hole.io, ale ty jsi dinosaurus... žereš lidi... a další dinosauři 🦕 😅 Bylo zábavné dupat po autech a budovách, až budeš dost velký.
Špatné pro mnoho reklam a nutí vás, protože v horní části reklamy není žádný kříž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😤😤😤😤😤😤😤😤😤. 😤😤😤😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😨😨😨😨😨😨😨😨😨☹☹☹☹☹☹☹☹☹😒😒😒😒😒😒😒😴😴😴😴😴😴😴😴😌😌😌😌. 😌😌😌😌😌😌😜😜😜😜😜😜😜👍👍👍👍👍👍😍😍😍🥰🥰
Dinosaur Rampage Toiminta luw
Chápu, že pro hru zdarma je potřeba sledovat reklamy, ale pokud každá úroveň přichází s jednou 30sekundovou reklamou, je to hrozné
Stal se maximálním hodnocením za méně než 20 minut. Po 15. úrovni se super zpožďuje.
Reklamy po každé hře.
Vůbec to není zábavné Právě jsem si tuto hru stáhl před sekundou, myslel jsem si, že to bude zábava, ale vůbec mě to nebavilo
Zaplatil jsem za žádné reklamy a stále mám reklamy!!!! Nekoupil jsem žádné reklamy, takže můj syn může hrát bez jakéhokoli rušení! Vývojáři této aplikace jsou zloději!
بساشلشل على سلامتك من حضرتك تخليهم
Od nejoblíbenějších
Je to tak zábavné a úrovně jsou tak úžasné, myslím, že byste měli přidat draka do sbírky skinů, ALE prosím smažte nebo udělejte méně přidání, myslím, že jsou trochu otravné, ale je to velmi cool, protože jsem na mýtické úrovni a mám všechny dinosaury, pls přidejte více postav a pls zvětší mapu a také jsem to řekl, ale přidejte možná 3,4,5 draků?Stejně jako jiní lidé říkají, že je to trochu glichy a jeho glichy, když se zvětšíte, ale můžete to hrát hladce, pokud vaše malé pls pokud je to možné, opravte problémy.♥️😗😁
Hra se mi líbí, ale mohla by být o něco lepší a úžasnější a reklamy jsou dlouhé a divné!
Pokud by to bylo delší než 1 minuta, líbí se mi to.
Dinos Online APK 4.1.3 App ke stažení pro Android - veapps
Zábava, ale spousta dodatků a proč načasované?...
Meh zápasy trvají jen pár sekund. Až to bude zábava. Pak musíte sledovat reklamu, která trvá déle než zápas, který jste právě hráli. Pochopitelně hrát proti robotům. Ne, díky.
Crafting and Building Eventyr myl
Zábavná hra, ale rychle končí. Laggy, ale mohl by to být můj telefon. Reklama mezi každou hrou to dělá, takže se můžete také podívat na video a každé kolo ztrojnásobit své mince, což je docela otravné
Akční archiv - 2. část - Doupě
Horrible právě nainstaloval již mistr, není to multiplayer, ostatní "hráči" jsou boti. * NEINSTALUJTE, POKUD MÁTE RÁDI ZÁBAVNÉ HRY
To je v pořádku, asi se mi to líbí...
Líbí se mi tato hra, ale měli jste přidat brnění T-Rex nebo draky pro různé postavy
Nejlepší zabiják času všech dob. Dobrá grafika, skvělý zvuk a prostě zábava obecně. Zcela doporučuji.
Opravdu jednoduchá a zábavná hra. Hrajte na wifi, protože tam je spousta reklam, ale stojí to za to.
Odpadky!!! zaplatili za žádné reklamy, vzali peníze, ale stále dostávají reklamy...
dobrá hra, neúnosné množství reklam
Dinosaur Rampage Toiminta luw
Bylo by lepší, kdybych mohl být rychlejší
Super zábava. Snadné hraní. Navíc jsi dinosaurus, který trhá město a požírá jiné dinosaury. Co víc si přát.
Pls nenastavujte načasování a snažte se udělat více dobrého, jak můžete
Hra je zábavná, ale hodně padá.
Fallen Kingdom Dino Rampage - Jurassic World - Impericon ...
Díky tomu si myslíte, že jde o hru pro více hráčů, ale pokud změníte aplikace, všechny to prostě pozastaví. Lži.