Post by tibpamecongli on Feb 6, 2022 20:57:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - انفجار جواهرات ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - انفجار جواهرات IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای منبع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - انفجار جواهرات 2022 version ▞▞▞
بازی بسیار سرگرم کننده. نمی توان بازی را ترک کرد
من عاشق این بازی هستم. برخی از سطوح کمی چالش بیشتری را ارائه می دهند، اما همچنان به شما امکان می دهد برنده شوید - نه در یک سطح برای روزها. من تمام 1600 سطح را گذرانده ام و ناامید هستم که بیشتر از این وجود ندارد. امیدواریم توسعه دهندگان بازی در آینده موارد بیشتری را اضافه کنند.
ড্রাগনডোডো - জুয়েল ব্লাস্ট নৈমিত্তিক qzl
عالی🌹♥🌹♥
فوق العاده بد بارگذاری میشود و سپس به صفحه اصلی گوشیها برمیگردید و در عرض 2 دقیقه پس از نصب آن را حذف کردم.
من اژدهای کوچک را دوست دارم و بازی هم سرگرم کننده است.
سرگرم کننده و آسان برای بازی.
بازی خوب است، اما تبلیغات زمان بر و وحشتناک آزار دهنده است. بالاخره تصمیم گرفتم این بازی را تمام کنم
من این بازی 3 را خیلی دوست داشتم، چیزهای زیادی در جریان است، بی امید، مسخره، غیرقابل بازی، مدام ناپدید می شود، به نظر یک بازی واقعا سرگرم کننده است، من را می خنداند، اما بس است.
خیلی خیلی عالی 👌👌👌
واقعا خنده دار! گرافیک زیبا و رنگارنگ. از آن بسیار لذت می برد.
تبلیغات خیلی زیاد یک تبلیغ قبل از بازی برای هر سطح وجود دارد. گرافیک ها واقعا خوب هستند مطابقت 3 نسبتا ساده است.
فوق العاده است انیمیشن ها بسیار زیبا و خنده دار هستند 😁💌
من فقط به این بازی یک ستاره میدهم، در واقع نباید دلیلی برای این همه اضافههای احمقانه ایجاد کند، چرا شما افرادی که بازی میسازید نمیتوانید آنها را کنار بگذارید، چگونه باید از بازیهای شما لذت ببریم. افزودنیها ظاهر میشوند، میدانم که چرا مردم بازیها را حذف نصب میکنند باعث ایجاد همه اضافهها میشوند، ممکن است بخواهید تلاش کنید و بفهمید که چگونه از شر آنها خلاص شوید و اگر میخواهید ما به بازی کردن آنها ادامه دهیم آنها را از بازیهای خود دور نگه دارید.
بازیش خیلی خوبه.از سازنده اش متشکرم.ولی اگه این اگهی هاش بزارن بازی صلوات کنیم
این یک بازی سرگرمکننده و هیجانانگیز است... اما به اندازه تبلیغات زیاد و باتری من را تا حد زیادی گرم میکند، نمیتوانم آن را نگه دارم، بنابراین برنامه را حذف میکنم 😏
ام xahrah برای همه بازی هایی که بازی کردم این خیلی جالب نیست، سطح سختی وجود ندارد. و همینطور گرافیک تا آخر
تبلیغات بیش از حد!
تبلیغات بعد از هر سطح حذف نصب کنید!
وای!! این بازی بلافاصله پس از باز شدن رضایت شما را جلب می کند!! بدون خط داستانی آزاردهنده، یا اجرای یک آموزش طولانی که از قبل می دانید... به سادگی توضیح داده شده، پاسخگو است و شخصیت ها بسیار دوست داشتنی هستند! عالی
Fruit Block Friends Santai trl
بازی ای که به من اجازه نمی دهد حرکات را انجام دهم به سرعت حذف می شود و نظر من به یکی از دوستان وبلاگ نویس منتقل می شود.
زمان بیشتر برای بازی
صفحه سیاه مرگ. مدتی است که ادامه دارد و هنوز هیچ مشکلی وجود ندارد. حدس بزنید زمان حذف است.
یک بازی سرگرم کننده به بسیاری از تبلیغات
Dragondodo - Jewel Blast Nezahtjevne igre qfu
در سال 2019 اعتیاد آور و قاتل زمان بود، اما اکنون مملو از موارد اضافی است که در هر ثانیه ظاهر می شوند، لطفاً این را برطرف کنید
من به سطح 671 رسیدم، فقط با یک تبلیغ خالی شد، آن را حذف کردم، دوباره نصب کردم و به سطح 4 رسیدم و دوباره خالی شد. من واقعا از این بازی لذت بردم، اما در حال حاضر یک مشکل وحشتناک در آن وجود دارد
سطوح بعدی کی می آیند؟ الان هفتهها میگذرد، و حتی اگر امروز "بهروزرسانی" شد، هنوز سطح دیگری وجود ندارد؟!😭
در حال حاضر خسته کننده شدن
بازی سرگرم کننده است و اشکالاتی هم دارد
یک بازی به اندازه کافی زیبا هر چند واقعاً هیچ چیز برجسته ای نیست. لعنت به تبلیغات زیاد! به طور جدی، پس از هر سطح. حذف نصب کنید.
زیبا اما کمی خسته کننده. یکنواخت! کمی بیشتر ادامه خواهد داد و ببینیم آیا چیزی تغییر می کند یا خیر.
حرف نداره
چوخ ساقول عالی عالی گوزلیم
راه به بسیاری از تبلیغات
تبلیغات بسیار زیاد در بین سطوح... آزاردهنده
خوب است اما باید کمی سخت تر باشد
بازی خوبیه،جلبه😊
من از سیاه شدن صفحه عصبانی می شوم، این کار را در هر سطح لعنتی انجام می دهد! دارم حذف میکنم!!!
خود بازی خوب است، با این حال، تبلیغات بیش از حد مضحک است.
خوب بید
متوسط
خوب نبود
عاشق این بازی! تا اینجا خیلی سخت یا خسته کننده نبوده و گرافیکش خیلی زیباست! اما تبلیغات خیلی زیادی وجود دارد!
بازیه خوبی