Post by tibpamecongli on Feb 6, 2022 21:30:40 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ experienţă ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
Acest joc începe să fie nasol. Doar celelalte echipe primesc trucuri, una dintre reguli spune clar că explozia de gheață durează cinci secunde... da, dar când celelalte echipe îl folosesc, durează mai mult de zece secunde
Tară
Acest joc este nebun, ca și cum ai putea să accelerezi și să explodezi! ai marcat și cred că acest joc este și pe computer? Mă uit la youtuberi jucându-l și cred că este la fel ca acest joc, așa că da o zi bună tuturor pa
naspa de tare
Generator Pelota De Cohete - Rocket Car Ball: Bani și Pietre ...
E bine, dar prea greu
Rocket Car Ball Sporta spēles kka
Îmi place acest joc atât de mult. Dar există o problemă cu diamantele. Pentru că atunci când ne învârtim, obținem diamante foarte scăzute, așa că plzzzzz dă-ne diamante ca șuruburi, oferindu-ne după pescuit niveluri ca din modul Story și mai multe moduri. Deci șuruburi ne dă și diamante.
Tare jocuri dar faceți continuarea
Este cu adevărat o dependență
Nu este foarte bun, este literalmente ca rocket league și îl transformă într-un multiplayer în loc de roboți ca sclavii și îl face mai ușor și face skin-uri foarte cool și cu hărți noi și nu o face atât de mult ca rocket league.
Acest joc se numește rockingly sezonul 3 copie, dar grafica nu este bună, vă rugăm să remediați asta
Rocket Car Ball Urheilupelit xmy
Rocket Car Ball ખેલ કૂદ css
Acest joc este așa 😎 dar controlul nu este bun
joc misto dar foarte greu de controlat
Aș fi dat cele patru 🌟 dar are o problemă serioasă cu comenzile mai ales când ești în pereții inelului tău și o altă problemă este că mașina urmărește mereu mingea când încerci să mergi înainte
Jetpack Joyride Arcade ywzh
Grozav
Marte este un element mai tulburător decât inamicii în momentul acordării obiectivelor.
Este un joc grozav, va fi mai bine să puneți mai multe mașini
Este un joc bun, dar are nevoie de multe îmbunătățiri, iar povestea nu are sens, este inutil să descarc pierderea de timp
Nu există sărituri ca în Rocket League, motivul pentru care mă gândeam la fotbalul auto a fost din cauza săriturii
Acesta este un joc bun, să fiu sincer, îmi place Totul este despre acest joc, de asemenea, face mașinile mai puțin costisitoare. Aș da acestui lucru un 10/10. Mulțumesc..
Rocket Car Ball Urheilupelit pdlg
Merge si fara internet si fara date mobile
frumos joc. cu super grafică. care a spus că rău este un prost
Am crezut că jocul este blocat și îmi venea să rup telefonul în dinți așa că m-a luat telefonul razna și nașpa rău o să mă conectez cu jucătorul de fotbal, Ronaldinho sau cu doamna Bim Yang care a jucat și în jocul Knock-em All.
Acest joc este frumos, dar poți aduce mai multe mașini
Foarte frumos joc .... Dar o singură problemă că camera se rotește în direcția în care merge mingea .... Dacă vor rezolva această problemă atunci va fi cel mai bun joc mb mic din Playstore . Pentru aceasta problema i-am dat 3 stele.
Bună, mulțumesc pentru jocul bun și, de asemenea, există câteva probleme cu jocul 1. Controlul este prea rău. 2. Grafica este prea strălucitoare 3. Mașinile sunt prea prăfuite 4. Sunt misiuni prea greu de îndeplinit 5. Mașinile sunt prea scumpe 6. Iar terenul sunt toate sarcinile Asta e tot
Joc foarte prost
cel mai tare
de nejucabil după unele niveluri, unii inamici devin neomorâbili și nu poți progresa mai departe, dar o modalitate grozavă de a înșela este să obții mașini mai mari economisind bani, vei fi imposibil de prăbușit și poți discuta prin joc.
Băgați și voi ceva nou pe jocul asta
Controlul este foarte prost, puteți face acest lucru online, de asemenea, doar 3 hărți, vă rugăm să creșteți zilnic, dar numai 1 dată fără să dați în fiecare zi
Colegii de echipa e nasol! Marte marchează întotdeauna pentru propria lui echipă
Rocket Car Ball Sports bgc
fain
Rocket Car Ball ખેલ કૂદ sfer
unui
Îmi place acest joc și grafica este, de asemenea, mișto, dar există o problemă cu controlul
Nu e chiar atât de distractiv, de fapt, este chiar plictisitor pentru că nu poți schimba vârfurile de ce nu pot schimba vârfurile sunt cool, poți adăuga câteva statistici cât de multă viteză face și cât de mult daune.
Descarcă APK MOD Rocket Car Ball 1.8 acum. ... Descriere: Rocket Car Ball este un proiect sportiv într-un mediu post-apocaliptic, cu o notă de Mad Max.
Acest joc este cel mai bun vă puteți imagina două combinații dintre cele mai bune. Lucruri cu mașina călărie fotbal și plasting rachetă vă recomand la acest joc
A fost TERIBAL Grafică proastă Greu de controlat Și nu există nicio indiviziune, spre deosebire de Rocket League. Mă voi ține de Rocket League pe computerul meu, mulțumesc
Prea multe reclame și pline de bug-uri...
Bun rau de tot brv
Este un joc foarte bun. Îl joc ore în șir, dar îl notez cu 4 stele pentru că comenzile sunt diferite
Joc bun Îmi place grafica și gameplay-ul este foarte bun, poți face o actualizare pentru a îmbunătăți grafica jocului
Mașină de fotbal 👍😎🚙⚽
Rocket Car Ball – un joc dinamic de curse arcade încrucișat cu un simulator de fotbal și un joc dedicat luptelor ... Android version: 4.0+.
E nasol ce naiba mă împinge de fiecare dată când încep să întorc, mă împinge înapoi și apoi, într-un fel, sunt împins înapoi și nici măcar nu pot atinge golul
Este un joc foarte ieftin😒 cu un număr foarte mic de nivele ......
E bun
Îmi place acest joc, dar am terminat toată povestea în 6 ore și nu am nimic de făcut să mă plictisesc, așa că, vă rugăm să adăugați mai multe provocări și modul multiplayer
aceasta este o ruptură de